Torsdag
19 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 2 matcher
Söndag
13 Dec 1 match
Fredag
18 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Tisdag
26 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Fredag
12 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 2 matcher

Spännande tid väntar för Thorengruppens lag

23 september 2019 14:29

Fri entré på två matcher till helgen, ny hemsida och uppdaterade sociala medier. Det är mycket som händer nu för såväl dam- och herrlaget som ungdomslaget. Här följer en sammanfattning av vad som hänt - och kommer hända snart för lagen.


Efter genomgående starka resutltat på försäsongen har säsongen kört igång för såväl damerna, herrarna och ungdomslaget. Läs här en summering med länkar till artiklar för lagen och för deras respektive säsongsinledningar.

Damerna

För damerna innebar de första matcherna ihop idel segrar. Med tre vinster och en oavgjord match i Scandic Cup samt vinst i DM-semifinalen mot IBK Dalen har det sett lovande ut för det nya laget. Senast kommer laget från en seriepremiär med 3-3 som resultat mot RIG Umeå. Nästa match innebär hemmapremiär och dubbla matcher, Falun på lördagen och AIK på söndagen.

-> Lovande start för damerna

-> Johansson har siktet inställt på seriestart och hemma-vm

-> Oavgjord seriepremiär för damerna

Herrarna

Herrarna inledde sin försäsong i Bratislava och Slovak Floorball Cup och fick nöja sig med en tredjeplats. Med nya taktiska direktiv tog laget med sig nya erfarnheter in till Scandic Cup där det blev en ny tredjeplats. En vinst, en oavgjord och en förlust gjorde att laget åkte ur gruppspelet. DM-finalen mot IBK Dalen slutade med förlust 2-6. Nu väntar nya matcher och Allsvenskan inleds på söndag mot Salem på hemmaplan.

-> Tränare Jernberg optimistisk inför herrarnas seriestart

-> Förlust i DM-finalen för herrarna

Ungdom

Thorengruppen Ungdom har hittills hunnit med flertalet träningsmatcher. Inledningsvis åkte laget till Örebro för att delta i JAS Elit Cup där flera av landets bästa juniorallsvenska lag bjuds in och matchas mot varandra. I cupen blev det en tredjeplats efter starka insatser mot bland annat Faluns. Laget såg dessutom till att, helgen efter, ta en andraplats i Scandic Cup. Dessvärre slutade Juniorallsvenskans första match med förlust mot GUIF med 6-1. Nästa match i JAS är borta mot Gamla Stan, 6 oktober.

-> JAS-cupen blev lyckad TTG Ungdom

-> Andraplats i Scandic Cup för TTG Ungdom

Till helgen spelare både damerna och herrarna på hemmaplan. Damerna inleder på lördag mot Falun kl. 15:00 (IKSU sport). Söndagen innebär fri entré för båda lagen. Damerna spelar 15:45 mot AIK (IKSU sport) och herrarna mot Salem kl. 17:00 (Umeå Energi Arena Vind).