Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Söndag
01 Dec 2 matcher
Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 2 matcher

JAS-cupen blev lyckad för TTG Ungdom!

6 september 2019 14:05
TTGU

För herr- och damlaget pågick förra helgen Scandic Cup i Umeå. För TTG Ungdom väntade istället JAS Elit Cup i Örebro, med stor framgång.


Vi passade på att intervjua en av lagets tränare i TTG Ungdom, Patrik Bodén om helgen i Örebro.

En tredjeplats i helgens JAS-cup i Örebro. Berätta lite om helgen!

-> Det var en grym värdemätare för oss. Vi började lite knackigt på fredag, tufft med tio timmars bussresa inför kvällsmatchen mot Ingarö. Vi fick vi snabbt erfara att vi hade i mångas ögon en av den tuffaste gruppen. Vi förlorade mot Ingarö med 4-1 i en tuff match där tempot stundtals var galet högt. De två sista målen gjorde Ingarö i tomt mål.

I andra matchen blev det sedan vinst mot Västerås Ungdom med 7-0 i en avslagen tillställning med lågt tempo där vi var många klasser bättre. Det var dock skönt att se att vi kunde föra matchen och hitta luckor i ett vilt kämpande och lågt försvar.

Nykvarn väntade sedan i sista gruppspelsmatchen. Där blev det en förlust med 2-1 och tempot från Västerås hade vi tyvärr kvar i benen. Vi skapade riktigt bra chanser men tyvärr var det lite för dålig skärpa i avsluten igen. Åttondelsfinal mot Ledberg som vann sin grupp segrade vi på straffar efter 3-3 under full tid.

Kvartsfinal mot Åkersberga vann vi också men endast med 1-0 och nu väntade Falun i semin som förväntas vinna hela tuneringen. Grabbarna var sjukt taggade trots tunga ben och skavanker blev det en mycket jämn tillställning där vi sätter försvarsspelet till 100%. Tyvärr får Falun tidigt ett slumpmål från ingenstans då vi klackar in bollen i egen kasse. Vi skapar bra chanser framåt och det hade varit rättvist med minst oavgjort vid fulltid men tyvärr räcker det inte till och vi förlorar.

Vi slutar trea i turneringen vilket känns fantastiskt. Dessutom fick vi Oliver Bodén med i ett stjärnspäckat Allstar Team som center.

Hur har försäsongen och innebandy sett ut fram tills nu? Nya spelare? Hur ser målen ut inför säsongen?

-> Vi har tränat sen i maj och kört 3-5 pass i veckan. Fystränare Victor Bengtsson har skött fysen på ett mycket bra sätt för grabbarna. Totalt har vi tio nya grabbar i laget vilket är ett pussel men något väldigt kul. Vi har klara mål och det är att gå upp till division 1 samt att vårt JAS-lag ska gå till Innebandyfesten.