Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Lördag
14 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Andraplats i Scandic Cup för TTG Ungdom

9 september 2019 09:16

En tredjeplats i JAS-cupen och nu en andraplats i Scandic Cup. Läs tränare Patrik Bodéns tankar om en framgångsrik början på säsongen och vad laget ska lära sig för att bli ännu bättre i fortsättningen.


Starka resultat för först JAS-spelarna i JAS-cupen i Örebro och sedan en andraplats i Scandic Cup, där i klassen Herrar div. 2-3. Vad beror den starka försäsongen på?

-> Grabbarna har tränat på bra sedan i maj och i sommar. Gruppen har börjat sätta sig så spelarna kan hitta en trygghet på och utanför planen. För oss var Scandic Cup en bra inblick i vad vi måste förbättra. Vi är dock klart besviken på andra platsen där vi i finalen är klart spelförande och har mycket boll. Tyvärr hade vi svårt att lirka upp Skellfteås rutinerade försvar, så det måste vi jobba fortsatt hårt med.

Serien drar igång om inte allt för länge, vad kommer ni jobba på lite extra fram till dess?

-> Att minimera våra egna misstag. Lagen kontrar på oss, tappar en spelare markering för en sekund så blir man hårt straffad. I juniorserierna kunde spelarna komma undan med sådana misstag, men inte nu längre. Nu kommer vi att jobba vi hårt på att ta steget från junior till senior.