Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Oavgjord seriepremiär för damerna

21 september 2019 09:42
Dam

RIG Umeå stod för motståndet i den damallsvenska seriepremiären.


Christoffer Suominen, tränare för Team Thorengruppen, seriepremiären är spelad och det blev 3-3 mot topptippade RIG Umeå. Hur var matchen?

-> En jämn match där vi startar på ett förtroendegivande vis och leder helt rättvist efter första perioden. I den andra perioden blir vi aningen passiva och det utnyttjar RIG som både spelmässigt och målmässigt hamnar i förarsätet inför tredje perioden. Vi visar dock fin moral och står för en gedigen arbetsinsats, vilket betalar sig i den tredje perioden. Där lyckas vi både kvittera och ta ledningen i slutet. Tyvärr lyckas RIG i sin tur kvittera med drygt två minuter kvar och tar således matchen till en förlängning som blir mållös. Sammanfattningsvis skulle jag se det som ett rättvist resultat, där båda lagen är spelförande i olika perioder.

Nästa helg väntar dubbelmöte på hemmaplan där Falun och AIK kommer på besök. Hur ser förberedelserna ut?

-> Vi ser redan fram emot kommande vecka. Det finns en hel del saker som vi kan ta med oss från premiären men det finns också saker och moment som vi kommer förbättra. Det är dock viktigt att vi fortsätter att vara ödmjuka, har hög arbetsetik och har tillit till den process som vi startat. Avslutningsvis så hoppas vi att publiken hittar till IKSU sport kommande helg när det är dags för dubbelmatcher mot Falun och AIK.