Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Öhgren inför Lund: "Blir bra energi och mycket mål"

26 februari 2022 10:00

Lördagen innebär hemmamatch för damerna. Denna gång står IBK Lund på agendan, och Nellie Öhgren ser fram emot en rolig match.


Damerna kommer senast från söndagens vinst borta mot Karlstad, där slutresultatet blev 3-8. I matchen var det lika inför tredje, då TTG drog ifrån.

-Vi tar med oss att vi verkligen kunde växla upp och stänga matchen, säger Thorencentern Nellie Öhgren.

Under lördagen väntas IBK Lund för Nellie och resten av laget; hemmamatch men tillbaka i den gamla hemmaborgen Umeå Energi Arena. Sist lagen möttes slutade det med 3-5 till Thoren.

-Förra matchen mot Lund så stod de upp bra mot oss! Det spelar ”man-man” som försvarspel, vilket är lite ovant motstånd för oss, säger Nellie. Jag tycker det ska bli en rolig match!

Öhgren vet vad som behövs av laget för att lördagen ska sluta med 3 poäng in på kontot för Thorengruppen.

-Vi ska vara redo redan från start, sätta grunderna i försvarsspelet och även sätta våra avslut på mål. Då tar vi 3 poäng!

De som tar sig till matchen på lördag kan förvänta sig detta enligt Nellie:

-Matchen kommer nog bjuda på bra energi och många mål från vår sida!

Om inte allt för lång tid väntas slutspel för TTG. Öhgren säger att känslan i laget är bra nu när det närmar sig med stormsteg.

-Vi håller också på att förbereda oss med grejer vi vill slipa på nu inför slutspelet, så att vi är så redo som vi bara kan vara när det är dags.

På lördagens match är det fri entré. 15.00 är tiden att sitta bänkad i Umeå Energi Arena och heja fram TTG till ytterligare en vinst.