Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Tisdag
28 Mar 1 match
Fredag
07 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match
Söndag
17 Sep 2 matcher
Lördag
23 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 1 match
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 2 matcher
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 1 match
Söndag
22 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Söndag
12 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match

Positiva skadebesked för Kauppi och Kippilä

22 december 2022 17:56

Positiva skadebesked för Kauppi och Kippilä


Knäskadade Veera Kauppi och My Kippilä har saknats i Thorengruppens laguppställning på senare tid. Nu har den finska duon fått positiva skadebesked och kan om allt gå bra vara tillbaka redan till Champions cup den 7-8 januari. Väldigt glädjande besked, ett tag befarade jag att säsongen skulle vara över! De kommer båda vara uppskriva på protokollet, sen får vi se om vi kan använda dem fullt ut, säger sportchefen Jocke Sjöström.

Veera Kauppi tvingades kliva av svenska cup-semifinalens första match mot Falun förra veckan i stora smärtor, men nu mår hon mycket bättre. Det känns mycket bättre nu än vad det gjorde för en vecka sedan. Det här beskedet är den bästa julklappen jag kunnat få, och jag fick den redan i går före julafton. Det känns väldigt, väldigt trevligt, säger hon.

Sportchef Jocke Sjöström: I värsta fall blir hon borta i fyra till sex veckor, men det har gått en dryg vecka av dem redan. Hoppet lever om att kunna använda henne fullt ut i Champions cup. My Kippilä har saknats sedan EFT i Uppsala i slutet av oktober.

Nu har jag fått börja träna innebandy och köra på normalt och det känns bra. Jag har inte vågat tro eller önska något, det är alltid svårt att veta med knän, säger hon. Förra veckan tränade hon med väst (utan närkontakt) i Umeå och har inte fått några reaktioner i knät efter det, säger hon.

Vi har valt att ta det lugnt med My och har inte beslutat fullt ut om henne kring Champions cup, men hon kommer vara uppskriven och vi kan använda henne, sen får vi se om vi gör det fullt ut, säger Sjöström.