Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Positiva skadebesked för Kauppi och Kippilä

22 december 2022 17:56

Positiva skadebesked för Kauppi och Kippilä


Knäskadade Veera Kauppi och My Kippilä har saknats i Thorengruppens laguppställning på senare tid. Nu har den finska duon fått positiva skadebesked och kan om allt gå bra vara tillbaka redan till Champions cup den 7-8 januari. Väldigt glädjande besked, ett tag befarade jag att säsongen skulle vara över! De kommer båda vara uppskriva på protokollet, sen får vi se om vi kan använda dem fullt ut, säger sportchefen Jocke Sjöström.

Veera Kauppi tvingades kliva av svenska cup-semifinalens första match mot Falun förra veckan i stora smärtor, men nu mår hon mycket bättre. Det känns mycket bättre nu än vad det gjorde för en vecka sedan. Det här beskedet är den bästa julklappen jag kunnat få, och jag fick den redan i går före julafton. Det känns väldigt, väldigt trevligt, säger hon.

Sportchef Jocke Sjöström: I värsta fall blir hon borta i fyra till sex veckor, men det har gått en dryg vecka av dem redan. Hoppet lever om att kunna använda henne fullt ut i Champions cup. My Kippilä har saknats sedan EFT i Uppsala i slutet av oktober.

Nu har jag fått börja träna innebandy och köra på normalt och det känns bra. Jag har inte vågat tro eller önska något, det är alltid svårt att veta med knän, säger hon. Förra veckan tränade hon med väst (utan närkontakt) i Umeå och har inte fått några reaktioner i knät efter det, säger hon.

Vi har valt att ta det lugnt med My och har inte beslutat fullt ut om henne kring Champions cup, men hon kommer vara uppskriven och vi kan använda henne, sen får vi se om vi gör det fullt ut, säger Sjöström.