27 Apr 1 match

Öhgren optimistisk inför Linköping och Växjö

22 februari 2022 11:30

Herrarna kliver in i en intensiv matchvecka och kickstartar det hela hemma mot Linköping. På torsdag väntas sedan Växjö borta, och TTGs poängkung Hampus Öhgren ser fram emot utmaningen.

En tuff period med fyra förluster kom till ett slut under söndagen när Team Thorengruppen besegrade topplaget Storvreta med 8-6. Hampus Öhgren, som i nuläget ligger en poäng från en förstaplats i poängligan, är nöjd med matchen.

-Vi tar med oss att vi gör en otrolig laginsats i 60 minuter.

Med segern i bagaget påbörjas nu en matchvecka bestående av tre matcher: Linköping på tisdag, Växjö på torsdag och Mullsjö på lördag. Inför Linköping är Öhgren optimistisk.

-Linköping är ett jättebra lag såklart, men tror att vi ska ha goda chanser mot dem. Vi vann senast med stora siffror och gjorde en riktigt bra match då.

5-11 slutade det på bortaplan senast, och med hemmapubliken i ryggen menar Öhgren att det som krävs för att öka på de redan goda chanserna är starkt försvarsspel och hårt jobb i alla matchens minuter.

Torsdagens match mot Växjö, som nu ligger tvåa i tabellen, ser Öhgren som en utmaning.

-Det kommer bli en otroligt tuff match mot ett lag som verkligen visat hur bra de är nu sista tiden, men jag tror det kommer bli en fartfylld match med mycket mål.

I och med söndagens vinst ser det ljusare ut gällande en plats i slutspelet.

-Om alla fortsätter med det hårda jobbet och jobbar för varandra i 60 minuter, då ska inte en slutspelsplats vara omöjlig, säger Hampus.

Dagens match köper du biljetter till här och torsdagens match ser du på Sportexpressen Play.