Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Hernandez tvåmålsskytt - men TTG föll mot Linköping

19 februari 2018 13:38

Daniel Hernandez gjorde matchens första mål redan efter en minut. Men Linköping - som är tunga på sin hemmaplan - åt sig tillbaka i matchen allteftersom. – Vi borde ha varit effektivare i våra kontringar, säger Hernandez.


TTG fick en smakstart när Daniel Hernandez gav laget ledningen med ett skott från snäv vinkel. Han gjorde även lagets andra mål.

– Borde ha gjort fler, jag var för ineffektiv. Missade mycket när matchen var jämn så det grämer mig lite, säger Hernandez.

I första perioden testade TTG att spela ett lite annorlunda försvarsspel.

– Vi började med att köra 2-1-2, det var roligt med en liten nytändning men samtidigt lite svårt när vi inte spelat det alls. Det fanns massa lediga ytor i vår försvar som vi inte var vana med, säger han.

Från och med andra perioden gick TTG tillbaka till det vanliga spelet och höll länge jämna steg med det tunga hemmalaget innan de till slut ryckte ifrån och vann med 9-4.

– Vi snackade innan att vi skulle byta med boll och spela "stort". Tycker också att vi följde vår gameplan men det räckte inte riktigt. Vi brände för många kontringslägen, säger han.

Nu återstår fem matcher och Hernandez inser liksom många andra att tabelläget är mycket dystert.

– Det känns tråkigt såklart. Med facit i hand kanske vi skulle ha spelat en tråkigare innebandy i år - samtidigt som jag gärna är i ett lag som ger det ett försök att vara "roligare" än så. En del spelare från andra lag har sagt det också till mig att de tycker det är väldigt tråkigt att just vi ligger där vi ligger när vissa andra lag i den delen av tabellen knappt vill anfalla utan bara står med bollen på egen planhalva. Men nu är det som det är och vi har inte räckt till, konstaterar Hernandez.