19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Damerna nådde inte hela vägen fram mot Sundsvall

24 november 2019 21:01

Trots ledning efter en period kunde inte Thorengruppen knyta ihop säcken. Tredjeplacerade Sundsvall blev för svåra.

Inte förrän 18:38 in i den första perioden skulle matchens första mål komma i mötet mellan andraplacerade Thorengruppen och tredjeplacerade Sundsvall. Målet, det skulle göras av Hanna Berglund och 13 sekunder senare skulle nästa mål komma genom Nora Parkle.

Det skulle gå fort även i den andra perioden. 1-2 av Sundsvall efter 36 skulle följas av Emilia Jonssons 1-3 mål efter 17:24. 12 (!) sekunder senare kom nästa mål, 2-3 till Sundsvall skulle sedan följas av 3-3 innan periodens slut.

Endast ett mål skulle följa i den tredje perioden. Dessvärre för Thorengruppens mål skulle hemmalaget göra det. En tuff förlust med 4-3 för bortalaget men en behållen andraplats in till nästa omgång.

Målskyttar Thorengruppen: Hanna Berglund, Nora Parkle, Emilia Jonsson.

Sundsvall - Thorengruppen 4-3 (Skott: 26-17)