27 Apr 1 match

Hälften vunnet för herrarna i helgen

15 februari 2021 08:30

Jönköping gästade på fredagen. Mullsjö väntade i Småland på söndagen.

Helgen skulle börja mer än bra för Team Thorengruppen mot Jönköping på hemmaplan. För de som minns den starka starten mot Fagerhult tidigare i veckan skulle bli än mer glatt överraskade av starten av denna match. Efter den första perioden skulle TTG leda med hela 5-1 mot slutspelsjagande Jönköping. Med mål av Jonas Svahn, Måns Höglin, Daniel Hernandez och två av Tobias Bergfors hade hemmalaget startat utmärkt.

Den andra perioden skulle bli desto jämnare. Med tre mål åt vadera håll (TTG:s av Jim Johansson x2 och Jonas Grahn) var sdtällningen 8-4 inför de sista 20 minutrarna som skulle visa sig bli nerviga. Två bortamål gav 8-6 men närmare än så kom aldrig gästerna - Team Thorengruppen kunde årets fjärde seger.

Målskyttar TTG: Jim Johansson 2, Tobias Bergfors 2, Jonas Svahn, Måns Höglin, Daniel Hernandez, Jonas Grahn

Team Thorengruppen - Jönköping 8-6 (Skott: 24-37)

Helgens andra match skulle innebära en lång resa för herrarna ner till Nyhemshallen och Mullsjö. Trots ett tidigt numerät överläge för bortalaget TTG var det Mullsjö som efter knappa sex minuter kunde ta ledningen. Ledningen skulle visa sig bli utökad flera gånger om för hemmalaget, men en påpasslig Axel Hjälm kunde se till att 4-1 var resultatet efter 20 spelade minuter.

Den andra perioden skulle dock inte bli en period som TTG kunde använda till sin fördel. Två mål av Mullsjö gav 6-1 och trots fler chanser i powerplay kunde inte TTG komma närmare i matchen. 7-1 i den tredje perioden gav hemmalaget alla tre poäng och TTG revanschsug till tisdagens match mot Kalmarsund på hemmaplan.

Målskytt TTG: Axel Hjälm

Mullsjö - Team Thorengruppen 7-1 (Skott: 21-19)