Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match

Damerna klara för SSL-kval!

19 februari 2018 13:55

Efter helgens vinst mot IBF Dalen står det klart att Team ThorenGruppen kommer att kvala till SSL i vår. – Skönt såklart. Vi har verkligen skärpt till oss efter jul, säger tränaren Helena Yngvesson.


Dalen besegrades med 7-2 i en match som tränaren Helena Yngvesson beskriver som "en dag på jobbet".

– Det var en match med både höjder och dalar. Vi gör det vi ska men inte så särskilt mycket mer. Men vi hanterar matchen bra ändå och har den i vår ägo hela tiden, säger hon.

Dalen, som huserar i botten på tabellen, försökte dra ner på tempot.

– Så var det och det är ju förståeligt. Vi försökte dra upp tempot när vi väl hade den och det lyckades väl ibland och ibland inte, säger Yngvesson.

Olyckligt nog drabbades Dalen av två tunga knäskador vilket också gjorde att matchen blev ryckig.

– Det blev två långa uppehåll där och det försvårade lite för spelarna. Men givetvis går mina tankar till de som skadade sig. Det var jättetråkigt såklart, säger hon.

Desto roligare är det faktum att TTG nu är klara för SSL-kval!

– Skönt att vi kan spela färdigt och börja fokusera på vissa smådetaljer de sista matcherna som vi har kvar. Första etappen är nu avklarad av det vi har velat från början. Vi fick en jobbig start på säsongen men har verkligen skärpt till oss efter jul, säger Yngvesson, som också vill lyfta fram ett par spelare efter matchen:

– Wilma Andersson gör en kanonmatch på backen och Linnea Ivarsson var riktigt stabil. Vill också berömma hela Emilias (Jonsson, Oliva Isaksson, Henny Hägglund) kedja som skapade mest chanser framåt, säger hon.