Lördag
27 Apr 1 match

Inga poäng mot Kalmarsund

1 februari 2022 08:45

Det räckte inte hela vägen under måndagskvällen när FBC Kalmarsund besökte Thoren Arena. Det som började som en tight match rann iväg och slutade 5-11 till Kalmarsund.

Matchen började i Team Thorens fördel genom ett inledande mål från Axel Hjälm 8.14. Mindre än minuten senare var Måns Höglin framme och satte 2-0. 14.30 klev Kalmarsund fram och gjorde 2-1 för att sedan kvittera minuter senare. 18.51 gjorde Måns Höglin 3-2 och tog återigen ledningen åt TTG.

Andra perioden svängde kraftigt. Kalmarsund inledde med att göra tre mål innan Jonas Svahn kunde sätta stopp för dem genom att sätta 4-5. 14.33 klev Daniel Hernandez fram och kvitterade, men Kalmarsund tog ledningen igen när klockan stod på 17 minuter.

I tredje gick det inte Thorengruppens väg. Trots en kämparinsats gick det inte att hålla igen och målen rann iväg till 5-11 innan matchen var slut.