19 Apr 1 match
Idag 1 match

Vinst i årets sista match

30 december 2021 12:00

Team Thorengruppen besökte Eriksdalshallen och Djurgårdens IF IBS under onsdagskvällen. De åkte därifrån med tre poäng. Slutresultatet blev 7-9 och TTG går in i det nya året med en vinst i ryggen.

Tidigt i första perioden kunde Adam Lidgren lägga ribban för matchen genom att göra 0-1. 16.34 kvitterade Djurgården och minuter senare tog de ledningen. 19.22 kvitterade Hampus Öhgren för TTGs räkning genom mål på straff.

Dryga två minuter in i andra perioden gjorde Mattias Ljunggren 2-3. Kort därefter kunde Hampus Öhgren utöka ledningen till 2-4 på ytterligare straffmål. 8.44 följde Jonas Landström upp med 2-5. Djurgården fick in två reduceringsmål men Jonas Grahn kunde göra 4-6 innan perioden var slut.

Tätt efter varandra kunde Axel Hjälm och Matteus Gavatin göra varsitt mål i den tredje periodens inledande minuter. Även Djurgården kunde göra två mål, vilket tog ställningen till 6-8. Med en och en halv minut återstående av matchen gjorde Hampus Öhgren sitt tredje mål. Djurgården fick in ett sista reduceringsmål innan slutsignalen ljöd och det stod klart att TTG säkrat årets sista trepoängare.

Matchen slutade 7-9 och highlights matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Hampus Öhgren 3, Mattias Ljunggren, Matteus Gavatin, Axel Hjälm, Adam Lidgren, Jonas Grahn, Jonas Landström

Djurgården IF IBS - Team Thorengruppen 7-9