Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Tisdag
08 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Lördag
14 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match

Hagert laddar om!

7 maj 2019 08:56

Kvalförlusten mot Visby svider ännu. Men nu vill Mathias Hagert ha revansch och har skrivit på för ett år till med Team Thorengruppen – detta trots intresse från utlandet och flera SSL-klubbar.

  • Jag gör min resa med Thorengruppen. Målsättningen är att vi nästa säsong ska vara ett lag som vinner serien och går upp till SSL, säger den 32-årige nyckelspelaren.

För två år sedan spolierade två fotskador Mathias Hagerts säsong. Där och då bestämde han sig för att optimera sin satsning på alla sätt och vis.

  • Jag lade om både min kost och mina sömnvanor och ändrade träningsmentalitet, jag bestämde mig för att de göra det så bra jag bara kan de säsonger jag nu har kvar. Jag tycker jag fick ett väldigt bra utfall i år och jag tror jag har förlängt mina säsonger på högsta nivån, säger Hagert. Han stod i vintras för en av karriärens bästa säsonger där han från sin backposition levererade 30 poäng (12+18) på 22 grundseriematcher i allsvenskan norra och tio poäng på sju kvalmatcher (där det ju slutade med 1-3 i matcher i slutkvalet mot Visby). Flertalet SSL-klubbar visade intresse för honom efter säsongen men nu har han valt att förlänga med ett år med Team Thorengruppen, vilket blir hans fjärde säsong i klubben.
  • Jag håller på att göra min resa i Thorengruppen. 95 procent av säsongen var superbra för oss. Vi vann serien, gjorde mest mål och vann första kvalomgången men vi hade ju önskat att ta oss till SSL. Förlusten mot Visby svider än men nu har jag förlusten mot Visby som min morot. Jag vill ta mig till kval igen men nu vill jag gå upp, säger Hagert. Vad behöver ni addera i ert spel eller trupp för att ta det sista steget?
  • Kan vi spetsa till med någon till spelare för att få in ny energi, höja träningsdosen lite till och skruva på de bra grejerna så kan det bli bra, säger han. Sportchefen Janne Lundqvist är mycket nöjd över att Mathias Hagert förlängt kontraktet.
  • Det känns otroligt bra. Han är en jätteviktig kugge och ledare i laget. Han nobbade SSL-klubbar för att stanna hos oss och det skickar en stark signal både till vår trupp och till våra motståndare om att vi vill tillbaka till SSL, säger Lundqvist. Team Thorengruppen har nu nio spelare på kontrakt inför kommande säsong inklusive de sex bästa poängplockarna från grundserien i vintras. Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20 Målvakt Erik Ställ Backar Carl Wadsten Karl Henriksson Mathias Hagert Forward Adam Hansson Daniel Hernandez Simon Sundström Johannes Övregård Måns Höglin