19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Första vinsten i Thoren Arena

31 januari 2022 12:00

Under söndagskvällen lyckades Team Thorengruppen vända ett underläge med 0-3 till 6-5. Därmed fick laget inte bara med sig tre poäng, utan också sin första vinst i Thoren Arena.

Första perioden gick inte Team Thorengruppens väg när IK Sirius IBK kom på besök i Thoren Arena. Inga mål från TTG och tre från Sirius medförde en uppförsbacke inför andra perioden.

Halvvägs in i andra släppte det för TTG och matchen ändrade riktning när Hampus Öhgren satte 1-3. Minuter senare kunde Jonas Landström göra 2-3 och 14.38 kvitterade Hampus Öhgren.

Med en ställning på 3-3 var det minst sagt spännande när tredje perioden drogs igång och Sirius var de första som gjorde mål. 7.07 kunde dock TTG kvittera igen genom mål från Marcus Berglund. 10.41 satte Axel Hjälm 5-4 och hemmalaget ledde därmed för första gången under matchen. 22 sekunder senare gjorde Jonas Grahn 6-4. Sirius hann göra ett sista mål innan matchen var över, vilket tog slutresultatet till 6-5.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Hampus Öhgren 2, Jonas Landström, Marcus Berglund, Jonas Grahn, Axel Hjälm

Team Thorengruppen - IK Sirius IBK 6-5