Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Hansson klar för två nya år

31 januari 2018 17:16

Adam Hansson har i dagarna skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Team ThorenGruppen SK. - Det känns fantastiskt kul, säger huvudpersonen själv.


Adam Hansson började säsongen i Umeå City IBK men är ett bekant namn i TTG-kretsar då han var med och spelade upp laget till SSL.

I samma veva som att Daniel "Dille" Jernberg och Lasse Bergström tog över TTG som tränare följde även Adam Hansson med. Resultatet är att Hansson gjort det bra i sin comeback i SSL - så bra att han nu belönas med ett tvåårskontrakt i klubben.

– Det känns fantastiskt bra att skriva på för två nya år. Jag trivs väldigt bra i föreningen och är taggad på satsningen som "Thoren" gör med nya arenabygget i spetsen, säger Hansson.

Han ser fram emot ett fortsatt samarbete med tränaren "Dille" Jernberg som ju också finns kvar i föreningen i minst två år till.

– För min del spelade det en stor roll att "Dille" blir kvar. Vi har stort förtroende för varandra, säger Hansson.

Många har upplevt en stor utveckling i hans spel efter hans "mellanlandning" i Umeå City.

– Jag är väl egentligen samma spelartyp men har blivit starkare och vågar ta för mig mer på planen. Annars handlar det mycket om förtroende från tränarna som gjort att jag utvecklats mycket, säger han.

Oavsett hur SSL-äventyret nu slutar så tror Hansson på en ljus framtid för klubben.

– Det ser ljust ut tycker jag. En ny arena är på väg och oavsett om det blir SSL eller Allsvenskan så vet jag att det kommer att satsas och vi kommer ha ett bra lag och slagkraftigt lag, säger Hansson.

Sportchefen Janne Lundquist är mycket belåten över dagens signering.

– Hansson är en ung center som vi tror mycket på och vill bygga på. Han är ambitiös och skicklig i sin spelstil. Det känns mycket bra att han blir kvar hos oss i två år till och det är en viktig pusselbit i den satsning vi vill göra, säger Lundquist.