IKSU

IKSU utjämnade till 1-1 efter en riktig drabbning

13 april 2019 16:50
Dam

IKSU tog hem rond två i semifinal-serien mot hemmalaget Täby efter klara 9-4. Men, bakom siffrorna var det betydligt tuffare och jämnare där hemmalaget hade massor av lägen att göra mål men IKSUs målvakt och skickliga anfallare såg till att skjuta matchen hem till Umeå. Nästa match är nu på tisdag i Umeå och Match 4 blir i Tibblehallen på Långfredagen kl 19.00.

Tibblehallen bar en spänd förväntan innan matchen skulle börja och Täby hade ett ypperligt läge att ta ledningen redan i första bytet. Första två perioderna bestod annars av ett ytterst effektivt IKSU som satte många av chanserna medan Täby missade. Skottstatistiken var så dags 15-13 till hemmalaget. Det small bra i närkamperna men domarna höll matchen på en hög nivå och inga utvisningar delades ut. I sista perioden fortsatte samma mönster där hemmalaget jagade ytterligare reducering men IKSU kontrade in 3-6 och matchen var lite över. Hemmalaget forcerade men IKSU gjorde några mål till på slutet.