Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match

Bulan förlänger

26 juni 2019 15:24

Det är mycket glädjande att Johan Bergstrand har förlängt sitt kontrakt med Team ThorenGruppen SK över kommande säsong. ”Bulan” som är en av dom som varit längst i dagens trupp, han är också en oerhört omtyckt medlem av truppen med sitt sätt att vara som människa. –En fantastisk människa på alla sätt, en person som drar med sig personer runt omkring sig, det är oerhört skönt att Bulan bestämt sig för att köra vidare, säger sportchefen Jan Lundquist.


Mariestadsonen och IBK Lockerud-fostrade Johan Bergstrand kom till Team ThorenGruppen SK, via Umeå City säsongen 2014/2015. Vilket gör att Bulan under fjolåret har passerat 100-matcher i TTG-tröjan. Den gångna säsongen var rent spelmässigt lite tyngre, men vi kommer ihåg bortamatchen i Piteå mot Wibax, där Bulan var en stor anledning till att vi kunde åka hemåt med en trepoängare.

En fantastisk person Vid sidan om planen så är lovorden över Johan Bergstrand så många att den här texten hade blivit lång som en bok. – Bulan är person precis ALLTID stämplar in på träningar, jag skulle säga att han är en stor anledning till den kultur vi byggt upp i laget kort och gott en fantastisk person, säger TTG-tränaren Daniel Jernberg. 29-årigen går nu in i sjätte säsong i TTG-tröjan och att han ville fortsätta var det aldrig något snack om. – Jag tycker fortfarande att detta är det roligaste jag vet, och jag känner att det efter en lite trögare säsong ifjol så har jag mer att plocka ur den här kroppen, säger Bulan. Sportchefen Janne Lundquist avslutar: - Jag är mycket glad och stolt över att vi har en person som Bulan med oss vidare, han är viktig i vår fortsatta resa tillbaka mot SSL, avslutar Lundquist.

Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20 Målvakt Erik Ställ, Tobias Svensson (Ny). Backar Adam Lidgren Ny (Ny), Carl Wadsten, Mathias Hagert, Victor Öberg, Philip Öster (Comeback), Marcus Berglund (Ny). Forward Adam Hansson, Axel Hjälm, Daniel Hernandez, Hampus Öhgren, Johannes Övregård, Matteus Gavatin (Ny), Måns Höglin, Simon Sundström, Tobias Bergfors (Ny), Johan Bergstrand.