Torsdag
19 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 2 matcher
Söndag
13 Dec 1 match
Fredag
18 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Tisdag
26 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Fredag
12 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 2 matcher

Talangen klar för Team Thorengruppen

11 maj 2020 14:30

Team Thorengruppen SK värvar ett framtidsnamn. Det handlar om RIG Umeås lagkapten Jonas Grahn som ansluter till Thorengruppen inför SSL-comebacken. "Det ska bli skitkul och känns som en bra utmaning", säger nyförvärvet som signerat ett ettårskontrakt.


Jonas Grahn är fostrad i Timrå IBC och när han nu ansluter till Team Thorengruppen SK – ja då blir han återigen lagkamrat med barndomskompisarna Axel Hjälm och Måns Höglin, som både kommer från samma förening.

-> Jag och Axel bor bara några hus ifrån varandra och jag har ju spelat med Måns också i samma lag, så det är lite roligt faktiskt, berättar Jonas nu fullbordar Timråtrion i Thorengruppen.

Jonas går sista året på Riksinnebandygymnasiet och har bara goda erfarenheter från den tiden.

-> Det har varit de tre roligaste åren i mitt liv. Det var ett stort steg att flytta och bo själv när jag var 15 år men jag har utvecklats mycket under de här åren, både på och utanför innebandyn.Jag är en tvåvägscenter, eller forward, som jobbar hårt i båda riktningarna och försöker sätta upp lagkompisarna i bra lägen.

Vad säger du om att få chansen i Thorengruppen och SSL?

-> Det blir en tuff utmaning men ska bli skitkul. Det känns som nästa steg i utvecklingen men jag är medveten om att jag kommer att få kriga för varje minut jag vill spela. Jag var öppen för det mesta nu när jag går ut gymnasiet men jag har flickvän i Umeå och det gjorde det till ett lite enklare val att stanna, säger han.

Jonas Grahn har ju mött Thorengruppen i allsvenskan med sitt RIG Umeå de två senaste säsongerna och har bra koll på laget.

-> Det var det mest överlägsna laget i allsvenskan och de hör hemma i SSL tycker jag, säger Jonas.

Sportchefen Jocke Sjöström är nöjd över att ha fått Jonas Grahns signatur på ett ettårskontrakt.

-> Han har varit lagkapten på ”Rigget” och känns som en framtidsspelare. Han är en allroundskicklig center som kan användas på flera positioner. Han har en stor utvecklingspotential och det känns spännande att se vad han kan göra i vår miljö, säger Sjöström.