Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Lördag
14 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Markus Lindström tillbaka i Thorengruppen

16 januari 2020 11:05

En av fjolårets kuggar i Thorengruppens försvar är tillbaka. Markus Lindström gör comeback efter ett halvårs utlandsstudier.
- Jag känner att jag verkligen vill vara med på Thorengruppens resa tillbaka till SSL, säger Lindström.


Sportchef Jocke Sjöström menar att 24-åriga Lindström kan bli en viktig pusselbit i jakten på SSL för Thorengruppen.

-> Markus var en av våra bästa backar förra säsongen, det känns extremt bra att han är tillbaka hos oss. Initialt så breddar han oss på backsidan men hittar han tillbaka till fjolårsformen så är det ett spetsförvärv. Vi har ett tydligt mål med att vi ska tillbaka till SSL och värvningarna av Adam Berglund och nu Markus Lindström stärker oss extremt mycket i den målsättningen.

Lindström var en bidragande faktor till att laget förra säsongen gick till SSL-kvalets sista steg, där man slutligen förlorade snöpligt mot Visby IBK. Sedan i höstas har han dock befunnit sig på andra ställen än på innebandyplan.

-> Jag trodde egentligen inte att jag skulle spela något i år då jag har varit i Kanada på utbytesstudier under hösten men jag har hållit kontakt med Thorengruppen. Jag har försökt hålla igång och har kört mer intensivt sedan vi började prata mer konkret om vårsäsongen. Grabbarna i laget har ju några fler innebandypass än mig den här säsongen så jag får hoppas att de har lite överseende med mina popcornpassningar de kommande veckorna, säger Lindström.

VK:s artikel om Markus Lindström