Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Markus Lindström tillbaka i Thorengruppen

16 januari 2020 11:05

En av fjolårets kuggar i Thorengruppens försvar är tillbaka. Markus Lindström gör comeback efter ett halvårs utlandsstudier.
- Jag känner att jag verkligen vill vara med på Thorengruppens resa tillbaka till SSL, säger Lindström.


Sportchef Jocke Sjöström menar att 24-åriga Lindström kan bli en viktig pusselbit i jakten på SSL för Thorengruppen.

-> Markus var en av våra bästa backar förra säsongen, det känns extremt bra att han är tillbaka hos oss. Initialt så breddar han oss på backsidan men hittar han tillbaka till fjolårsformen så är det ett spetsförvärv. Vi har ett tydligt mål med att vi ska tillbaka till SSL och värvningarna av Adam Berglund och nu Markus Lindström stärker oss extremt mycket i den målsättningen.

Lindström var en bidragande faktor till att laget förra säsongen gick till SSL-kvalets sista steg, där man slutligen förlorade snöpligt mot Visby IBK. Sedan i höstas har han dock befunnit sig på andra ställen än på innebandyplan.

-> Jag trodde egentligen inte att jag skulle spela något i år då jag har varit i Kanada på utbytesstudier under hösten men jag har hållit kontakt med Thorengruppen. Jag har försökt hålla igång och har kört mer intensivt sedan vi började prata mer konkret om vårsäsongen. Grabbarna i laget har ju några fler innebandypass än mig den här säsongen så jag får hoppas att de har lite överseende med mina popcornpassningar de kommande veckorna, säger Lindström.

VK:s artikel om Markus Lindström