Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Rentav blir ny sponsor hos Team Thorengruppen!

3 juni 2021 10:00

Företaget är etablerat längs hela Norrlandskusten. Nu kliver Rentav Städ & Miljövård in som sponsor till Team Thorengruppen. "Det är alltid kul att stötta idrotten", säger Roger Tjärnlund, regionansvarig säljare i Umeå, Örnsköldsvik och Skellefteå.


Rentav Städ & Miljövård grundades 1987 och har sedan dess varit en pålitlig helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster. I dag har företaget drygt 100 medarbetare och finns representerade på sju lokalkontor i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland och Västernorrland. Rentav Städ & Miljövård omsätter ungefär 48 miljoner kronor och visionen är att på sikt täcka hela Norrland, från Dalälven och norrut.

-Vi är runt 30 anställda här i Umeå och vi har kontoret på Formvägen 16 på Ersboda. Här i Umeå är vi ganska stora på byggsidan och byggstäd. Det är ungefär 50-50 med det och kontorsstäd medan det på övriga orter är mer kontorsstädning, säger Roger Tjärnlund.

**Hur ser framtiden ut för företaget? **

-Det ser bra ut. Vi får ständigt nya kunder och har en ganska bra tillväxt.

Vad kännetecknar ert företag?

-Vi satsar mycket på kvalitet och att ha en nära kundkontakt. Vi försöker lösa problemen snabbt om det är nåt.

Nu kliver Rentav Städ & Miljövård in som sponsor till Team Thorengruppen.

-Det är alltid kul att följa idrotten, som nu när ni vann SM-guld. Det är alltid kul att stötta idrotten och vi har en hel del som är idrottsintresserade på företaget. Team Thorengruppen har en bra verksamhet med både dam- och herrlag och det känns spännande med den nya hallen som kommer bli ett lyft för hela idrotts-Umeå, säger Roger Tjärnlund.