Måndag
28 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Fredag
16 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Tisdag
20 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 2 matcher
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 2 matcher
Söndag
09 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 2 matcher
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher

Nora Parkle förlänger med Team Thorengruppen

18 september 2022 09:30

Hon har gjort två säsonger i SSL med Thorengruppen. Nu ser Nora Parkle fram emot en tredje.

  • Det ska bli riktigt kul och spännande med en ny säsong. Det är så bra sammanhållning i Thorengruppen också så det blir som en extra familj, säger Nora.

20-åriga Nora Parkle har gjort två fulla SSL-säsonger med Thorengruppen. Nora började sin bana i Ersboda SK och gick sedan via Umeå City till Iksu Ungdom och sen till Thorengruppen. Hon har noterats för nio poäng på 40 SSL-matcher och tagit steg för steg i utvecklingen.

  • Jag har utvecklats väldigt mycket som både spelare och människa. Det är en helt annan sak i Thorengruppen jämfört med allsvenskan där jag spelade tidigare. Allt går mycket fortare och man måste verkligen vara på tå på varje träning, säger Nora som skrivit på för en tredje säsong med de regerande svenska mästarna. Nora säger att hon är nöjd med försäsongen och vill fortsätta sin utveckling kommande säsong.
  • Jag vill fortsätta utveckla allt i spelet och spelförståelsen egentligen. Vad har du för målsättning den här säsongen?
  • Först och främst är mitt mål att få mer regelbunden speltid och att göra mitt bästa och ge hundra procent, sedan vill jag gärna producera lite poäng också. För lagets del är ju målet att ta SM-guld, konstaterar hon. Känns det kul att säsongen drar i gång nu?
  • Ja, men gud, jag har längtat sedan förra säsongen tog slut. Sportchefen Jocke Sjöström är nöjd med Nora Parkles förlängning.
  • Nora är en av alla spelare födda 2002 som tagit vägen via Iksu Ungdom till Thorengruppen. Hennes energi, fötter och inställning gör henne till en jobbig spelare att möta för motståndarnas backar. Det ska bli spännande att se vilka kliv hon kan de den här säsongen, säger han.