Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Nora Parkle förlänger med Team Thorengruppen

18 september 2022 09:30

Hon har gjort två säsonger i SSL med Thorengruppen. Nu ser Nora Parkle fram emot en tredje.

  • Det ska bli riktigt kul och spännande med en ny säsong. Det är så bra sammanhållning i Thorengruppen också så det blir som en extra familj, säger Nora.

20-åriga Nora Parkle har gjort två fulla SSL-säsonger med Thorengruppen. Nora började sin bana i Ersboda SK och gick sedan via Umeå City till Iksu Ungdom och sen till Thorengruppen. Hon har noterats för nio poäng på 40 SSL-matcher och tagit steg för steg i utvecklingen.

  • Jag har utvecklats väldigt mycket som både spelare och människa. Det är en helt annan sak i Thorengruppen jämfört med allsvenskan där jag spelade tidigare. Allt går mycket fortare och man måste verkligen vara på tå på varje träning, säger Nora som skrivit på för en tredje säsong med de regerande svenska mästarna. Nora säger att hon är nöjd med försäsongen och vill fortsätta sin utveckling kommande säsong.
  • Jag vill fortsätta utveckla allt i spelet och spelförståelsen egentligen. Vad har du för målsättning den här säsongen?
  • Först och främst är mitt mål att få mer regelbunden speltid och att göra mitt bästa och ge hundra procent, sedan vill jag gärna producera lite poäng också. För lagets del är ju målet att ta SM-guld, konstaterar hon. Känns det kul att säsongen drar i gång nu?
  • Ja, men gud, jag har längtat sedan förra säsongen tog slut. Sportchefen Jocke Sjöström är nöjd med Nora Parkles förlängning.
  • Nora är en av alla spelare födda 2002 som tagit vägen via Iksu Ungdom till Thorengruppen. Hennes energi, fötter och inställning gör henne till en jobbig spelare att möta för motståndarnas backar. Det ska bli spännande att se vilka kliv hon kan de den här säsongen, säger han.