Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Förlängning med Elon

15 mars 2022 10:00

Elon Vita Huset är etablerat sedan länge i Umeå. Den 25 mars öppnar nya butiken Elon Hela Köket och nu står det klart Elon fortsätter att sponsra Team Thorengruppen SK. -Det är kul att fortsätta att stötta Thorengruppen, säger delägaren, Patrik Nevalainen.


Elon Vita Huset huserar på Formvägen på Ersboda och är ett väletablerat företag som har funnits under hela 2000-talet.

Inom kort så kommer det att finnas två Elon-butiker i Umeå då Elon Hela Köket öppnar upp sin verksamhet bara ett längre dragskott från Elon Vita Huset, på Björnvägen 15.

-Det känns kul att slå upp portarna för en av Norrlands största köksbutiker. Elon växer för fullt och vi tyckte att vi kunde ta en del till av marknaden. Elon har tagit fram ett helt eget köksmärke som heter Nordanro, så det blir ett helt Elonkoncept, säger Patrik Nevalainen.

Företaget klev in som sponsor för Team Thorengruppen SK förra året och har nu förlängt sitt sponsoravtal en säsong till.

-Det är kul att vara med och stötta föreningen. Det har varit ett bra år med Thorengruppen och vi har också lärt känna lite nytt folk vilket alltid är trevligt, säger Patrik Nevalainen.