Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Gavatin ansluter ifrån KAIS Mora!

21 maj 2019 10:11
Herr

26 poäng på 22 matcher i vintras för Kais Mora i norra allsvenskan. Nu ansluter Matteus Gavatin till Team Thorengruppen SK på ett tvåårskontrakt.


19-årige Matteus Gavatin fanns på Team Thorengruppens radar efter den gångna säsongen. Inte undra på då den farlige högerforwarden stod för två mål och tre assist för sitt Mora på två möten med Thorengruppen i norra allsvenskan. Totalt blev det 26 poäng (16+10) på 22 matcher för Gavatin under hans debutsäsong i landets näst högsta serie, detta i ett Kais Mora som kom näst sist och åkte ur serien.

  • Det var en okej säsong för mig men helt nöjd är jag inte, samtidigt spelade jag ju i ett bottenlag, säger han.
    När så Matteus Gavatin bestämde sig för att flytta till Umeå för att plugga efter sommaren - ja då var övergången ett faktum och Moraforwarden har skrivit på ett tvåårskontrakt med Thorengruppen.
  • Thorengruppen är en klubb med en tydlig målbild och de har en hög och bra målsättning. Jag har haft en bra dialog med flera i föreningen och det här känns som ett bra steg för mig, säger Gavatin som beskriver sig så här som spelare:
  • Jag är ju forward och ska väl producera, förutom det så är box play en liten specialitet, jag gillar att riva och slita lite, säger han. Janne Lundqvist, sportchef i Thorengruppen, om sitt nyförvärv som blir den 13:e spelaren in i kommande säsongs trupp:
  • Han är snabb, har bra speluppfattning och är målfarlig. Han är ung och det känns riktigt bra att få in honom till oss, säger Lundqvist.

Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20

Målvakt Erik Ställ Backar Carl Wadsten Mathias Hagert Victor Öberg Forward Adam Hansson Axel Hjälm Daniel Hernandez Hampus Öhgren Johannes Övregård Matteus Gavatin Måns Höglin Simon Sundström Tobias Bergfors