16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Tio målskyttar i vinst mot Hagunda

17 januari 2022 08:30

Historien från tidigare under säsongen upprepade sig när Team Thorengruppen tog hem ytterligare en seger med 5-10 mot Hagunda IF. Vad som dock stack ut med denna match: tio olika spelare klev fram och blev målskyttar.

Tidigt under första perioden i IFU Arena tog TTG ett grepp om matchen genom 0-1 från Tobias Bergfors. 0-2 kom från Daniel Hernandez dryga halvminuten senare. Hagunda fick in ett reduceringsmål mot slutet av perioden.

5.45 i andra satte Jonas Grahn 1-3 och Måns Höglin följde upp med 1-4. Hagunda gjorde matchen mer spännande genom att göra två mål tätt efter varandra, men närmare i målsiffror än 3-4 kom de aldrig. Axel Hjälm utökade TTGs ledning till 3-5 under andra periodens sista minut.

I sista perioden fick Team Thoren utdelning och levererade mål på löpande band. 8.28 klev Matteus Gavatin fram och gjorde 3-6. Kapten Mattias Ljunggren följde upp kort därefter med 3-7. Nästa mål kom från Adam Lidgren och Marcus Berglund stod för 3-9. Under matchens sista minuter kunde Hagunda slipa till sina siffror lite genom två reduceringsmål, men med två sekunder kvar kontrade Hampus Öhgren och tog slutresultatet till tvåsiffrigt för Team Thorengruppens räkning.

Matchen slutade därmed 5-10 och alla mål går att se här. Kikar man på statistiken har Team Thorengruppen nu gjort 107 mål på 14 matcher, högsta siffran i serien.

Målskyttar TTG: Tobias Bergfors, Matteus Gavatin, Hampus Öhgren, Daniel Hernandez, Axel Hjälm, Adam Lidgren, Måns Höglin, Marcus Berglund, Jonas Grahn, Mattias Ljunggren

Hagunda IF - Team Thorengruppen 5-10