Idag 1 match
21 Apr 1 match

6-3-seger för Team Thorengruppen i SSL-premiären mot AIK

19 september 2022 14:26

Team Thorengruppen vann bortamatchen mot AIK med 6-3 i premiären av Svenska superligan på fredagskvällen.

Team Thorengruppen tog ledningen i Solnahallen då nyförvärvet Gabriel Ehrol satte 1-0, hans första mål i svenska superligan, 15.29 in i första perioden. Matteus Gavatin stod för assisten. AIK reducerade till 1-1 minuten senare och det var ställningen i första periodpausen. Thorengruppen ryckte sedan i från till en 4-1-ledning i andra perioden. Gabriel Ehrol gjorde 2-1 efter 3.00, Jim Johansson (också han ett nyförvärv) satte 3-1 drygt två minuter senare och Hampus Öhgren gjorde 4-1 på straff efter 15.07. Hemmalaget och nykomlingen AIK reducerade två gånger om i inledningen av tredje perioden men Mattias Ljunggren utökade snabbt till 5-3 på pass från Matteus Gavatin. Gavatin stötte sedan själv in 6-3 efter en snabb omställning, på pass från Måns Höglin. Det blev det sista målet i matchen som Thorengruppen vann med 6-3.