Söndag
24 Nov 2 matcher
Söndag
01 Dec 2 matcher
Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 2 matcher

Marcus Berglund skriver på för TTG!

24 juni 2019 10:37
Herr

Förra året lämnade han IBK Dalen och för spel med Linköping IBK. Nu återvänder Marcus Berglund till Umeå där hanskrivit på ett 2-årskontrakt med Team ThorenGruppens innebandyherrar.

  • Det kändes helt rätt och klubben erbjöd en lösning jag inte kunde tacka nej till, säger han

Den forne RIG-spelare lämnade IBK Dalen efter fem raka SSL-säsonger förra våren och spelade gångna säsongen i Linköping där han noterades för 35 matcher och 17 poäng (8+9) i en ny roll som back.

  • Kanske en av mina bästa innebandysäsonger, både spel- och poängmässigt, berättar Berglund. Året i Östergötland blev dock bara ett-årigt då han nu återvänder till Umeå och kanske lite överraskande, men förstås glädjande för alla TTG-anhängare, valde att skriva på för ett allsvenskt lag efter sex raka säsonger i högsta ligan.
  • Det är säkert en och annan som höjer på ögonbrynen över mitt val, men jag ser det inte som att jag kliver en division utan för mig har ThorenGruppen ett lag som är SSL-mässigt. Laget är så pass bra att vi borde vara där och den resan vill jag gärna vara med på, säger Berglund som tycker att året utanför Umeå varit nyttig i alla hänseenden.
  • Det är ingenting jag ångrar, även om Umeå alltid kommer att vara hemma för mig. Men jag har fått med mig massor av erfarenheter både på och utanför planen under året i Linköping och lärde mig massor, säger han.