Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Jonas Grahn med nytt tvåårskontrakt!

31 mars 2021 11:00

Han var en del av Team Thorengruppens succékedja under våren. Nu har Jonas Grahn skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. - Det händer mycket spännande i laget och föreningen och jag vill jag bara ta ännu större kliv och leverera mer framåt, säger han.


Jonas Grahns debutsäsong i SSL var precis som lagets. Det gick trögt före jul men under andra halvan av säsongen blev det en explosionsartad utveckling för den spelintelligente centern från Medelpad.

-> Det var tufft i början för mig. Det var ju första året i SSL för mig och jag kände att jag var en bit ifrån. Men när Mange (Norrman) kom in blev det ett jäkla lyft, både för laget och mig och sen rullade det bara på, säger Jonas som under våren gjorde succé i en kedja med Hampus Öhgren och barndomsvännen från Timrå, Axel Hjälm.

-> Vi hade bra stäm. Axel spelade jag en del med när jag var mindre och ”Hampe” är riktigt kul att spela med. Vi kompletterar varandra bra där de är lite mer offensiva och jag lite mer defensiv, säger Jonas som bokfördes för sex mål och två assist under debutsäsongen i högstaserien.

Team Thorengruppen räddade ju också kontraktet efter en fantastiskt avslutning på serien.

-> Det gick ju bara bättre och bättre, både för mig och laget så det var lite tråkigt att säsongen tog slut nu, men det är väl bara att gå in i gymmet och börja bygga, säger han med ett skratt. Jonas, som tog studenten från Riksinnebandygymnasiet i fjol, har nu skrivit på ett nytt tvåårskontrakt och ser fram emot att få fortsätta utvecklas i Team Thorengruppen.

-> Vi har många yngre i laget och vi har potential att bli ett riktigt bra SSL-lag. Det är en proffsig förening och dessutom känns händer det mycket spännande med nya arenan och allt.

Målsättning till nästa säsong?

-> Det är att bygga vidare, ta ännu större kliv och leverera mer framåt. Jag vill utvecklas mer och även lägga på mig lite mer muskler, säger han.

Sportchefen Jocke Sjöström säger så här om Jonas Grahns kontraktsförlängning:

-> Han kom till oss på ett ettårskontrakt i fjol med ganska lågt ingångsvärde, men han har tagit extrema kliv i sin utveckling. Han är en hårt jobbande och ödmjuk tvåvägscenter som etablerat sig hos oss. Det blir spännande att se honom bygga vidare på det här.