07 Apr 1 match

Seriesegern säkrad och vinst i sista hemmamatchen för damerna!

15 mars 2021 08:30

Warberg besökte Umeå Energi Arena under söndagen i hopp om att nå slutspel mot Team Thorengruppen.

Det skulle inte dröja mer än sju minuter innan hemmalaget hade rivstartat matchen med tre mål i mötet mellan Team Thorengruppen och Warberg. Med mål av Oona Kauppi, Sofia Joelsson och Veera Kauppi var ledningen 3-0 efter period ett. Just Joelsson lät sig inte vänta länge på nästa mål, efter två minuter och elva sekunder in i den andra perioden var ställningen 4-0 och med mål av Cornelia Fjellstedt och nya mål av Oona Kauppi och Joelsson igen var ställningen 7-1 efter en reducering av bortalaget och 40 spelade minuter.

Ellinor Berling kunde sedan göra 8-1, Amanda Delgado Johansson med 9-1, Sandra Boric Svärd med 10-1, 11-1 genom Maja Viström och slutligen Sofia Joelsson med 12-1. Tre nya poäng till TTG som även innebar säkrad serieseger med en omgång kvar på bortaplan mot Endre nästa helg.

Målskyttar TTG: Sofia Joelsson 4, Oona Kauppi 2, Veera Kauppi, Cornelia Fjellstedt, Amanda Delgado Johansson, Sandra Boric Svärd, Maja Viström, Ellinor Berling.

Team Thorengruppen - Warberg 12-1 (Skott: 36-18)