05 Apr 1 match
07 Apr 1 match

Vinst mot Storvreta!

21 februari 2022 12:00

Team Thorengruppen gick och vann mot topplaget Storvreta under söndagskvällen. Sju TTG-spelare klev fram och blev målskyttar i hemmamatchen som slutade 8-6.

De inledande minuterna i matchen mellan Team Thorengruppen och Storvreta IBK, där Storvreta fick till en tvåmålsledning, skulle visa sig inte alls vara representativa för resten av matchen. Taket i Thoren Arena lyfte när klockan stod på 18.35, då Hugo Bertilsson gjorde lagets första mål för kvällen. Med nio sekunder kvar av perioden kvitterade TTG genom mål från Jonas Landström.

Den andra perioden var helt och hållet Team Thorengruppens. 3.49 tog TTG åt sig ledningen tack vare mål från Axel Hjälm. Mot slutet av perioden gick det undan, då Daniel Hernandez satte 4-2 och Marcus Berglund gjorde 5-2 tätt efter varandra. 17.39 gjorde Jonas Svahn 6-2, periodens sista mål.

Måns Höglin behövde inte mer än nio sekunder av tredje perioden för att göra 7-2. Efter det kom Storvreta tillbaka och när klockan stod på 17.07 hade de tagit ställningen till 7-5. 19.23 satte Måns Höglin ett mål i Storvretas öppna kasse. Bortalaget lyckades snygga till siffrorna en sista gång, vilket tog slutresultatet till 8-6.

Highlights från matchen ser du här.

Målskyttar TTG: Måns Höglin 2, Daniel Hernandez, Jonas Svahn, Marcus Berglund, Hugo Bertilsson, Axel Hjälm, Jonas Landström

Team Thorengruppen - Storvreta IBK 8-6