Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Tuulia Aho förlänger med Team Thorengruppen

29 juli 2022 18:55

Tuulia Aho kör vidare i Thorengruppen. Den finländska forwarden har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med de regerande, tvåfaldiga svenska mästarna.

  • Jag är superglad att fortsätta i Thorengruppen och ser verkligen fram emot kommande säsong, säger Tuulia.

Landslagsmeriterade Tuulia Aho anslöt till Thorengruppen från Sirius inför fjolårssäsongen och upplevde första säsongen i Umeå så här:

  • Vårt lag spelade superbra och säsongen slutade på bästa sätt med att vi vann. Men jag spelade inte supermycket och det är något jag ska jobba hårt för nästa säsong, att få mer speltid. Det är världens bästa spelare i Thorengruppen och du måste jobba hårt för att få spela, säger Tuulia som noterades för två poäng på 17 SSL-framträndanden i vintras. Hon trivs superbra i både Umeå och i Thorengruppen som lag och förening. Just nu är hon hemma i Finland på semester men hon ser fram emot att få återvända till Sverige.
  • Jag kan knappt vänta på att säsongen ska börja. Mitt mål är att bli mer vältränad och ännu starkare fysiskt kommande säsong, säger Tuulia. Thorengruppens sportchef Jocke Sjöström ser fram emot att få se vilken utveckling Tuulia Aho kan få kommande säsong:
  • Tuulia är en spännande forward, lojal och med extremt bra grunder. Nu har hon acklimatiserat sig till världens bästa träningsmiljö under en säsong och det dags att växla upp allt någon nivå, lyckas vi tillsammans med det så är jag övertygad om att vi får se vilka kvaliteter hon besitter, säger Jocke.