Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

John Stiglund klar för Thorengruppen

17 januari 2020 11:05

Ännu ett starkt nyförvärv är klart till herrarnas trupp. IBK Dalens målvakt John Stiglund har skrivit på för Thorengruppen.

  • Det känns jättekul att komma till en förening där man faktiskt får tävla och konkurrera, säger Stiglund.

Ett konkurrenskraftigt Thorengruppen får nu ytterligare ett starkt förvärv till truppen. Målvakten John Stiglund, senast från IBK Dalen ansluter nu till truppen.

-> Jag valde att komma till Thorengruppen för att jag ville bryta hamsterhjulet jag fastnat i. Att inte få något förtroende alls under två och ett halvt år trots bra prestationer tär på motivationen. När denna möjlighet presenterade sig så var valet ganska solklart ur det sportsliga perspektivet. Formen känns helt okej men motivationen är högre än någonsin. Det är ett bra tag sedan jag var så här pass motiverad på innebandyplanen. Thorengruppen har varit väldigt proffsiga i kontakten med mig och allt flöt samman på ett bra sätt för mig och min familj.

Jocke Sjöström, klubbchef, är riktigt nöjd med värvningen som höjer nivån ytterliggare i truppen.

-> Vi får in en riktigt motiverad målvakt som håller hög SSL-klass. En redan stark lagdel blir ännu spetsigare och det ska bli spännande att se vad John kan uträtta hos oss.

Stiglund kommer själv med höga målsättningar. Laget ska ta sig steget längre än förra året och han själv vill konkurrera direkt.

-> Det stora målet för föreningen är solklart och det var väl en av anledningarna till att jag gick till Thorén. Det är att ta klivet upp till SSL igen. Personligt så är det så tidigt än. Jag vill först och främst komma in i ett nytt spelsystem och komma närmare gruppen. Jag vill ju såklart också vinna matcher åt laget och att hjälpa laget nå målsättningen oavsett om man är på planen eller i båset.