Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 2 matcher

Lidgren förstärker backsidan!

28 maj 2019 15:39
Herr

21-årige Guif-backen Adam Lidgren. Där har ni Team Thorengruppens senaste nyförvärv. - Thorengruppen känns optimalt för mig, säger han.


Adam Lidgren förberedde sig i fjol sommar för en allsvensk säsong med Umeå City IBK. Men laget lades ner precis innan seriestart och Lidgren hamnade i division II med Obbola IK.

  • Alla trupper i division I var fyllda så sent så jag och några kompisar från City drog dit. Efter jul gick jag till Guif när chansen fanns, säger Lidgren som var med och kvalade till allsvenskan med Guif i våras. När så Team Thorengruppen SK var intresserade av honom så tvekade han inte - och nu har han skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.
  • Det känns jättekul. Det ska bli kul att komma tillbaka till allsvenskan. Jag hade lite förfrågningar från andra klubbar i allsvenska men det här känns optimalt eftersom jag pluggar och har min sambo och familj här. Dessutom har jag haft ”Dille” (Daniel Jernberg) som tränare tidigare i Umeå City också, säger Lidgren är inne på andra terminen (av fem) av sina polisstudier. Thorengruppens sportchef Janne Lundqvist säger så här om nyförvärvet.
  • Det är en back som kan spela tufft i defensiven. Sedan är han faktiskt gärna med i offensiven och använder sin snabbhet, säger Lundqvist.
  • De flesta skulle väl beskriva mig som en industriback. Jag täcker mycket skott och är jobbig för motståndarna och det är väl främst det defensiva jobbet Dille vill ha av mig. Men jag gillar faktiskt att följa med i offensiven och blev tvåa i poängligan i kvalet till allsvenskan, säger Adam Lidgren själv. Team Thorengruppen har nu 14 spelare på kontrakt inför kommande säsong.

Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20

Målvakt Erik Ställ Backar Adam Lidgren Carl Wadsten Mathias Hagert Victor Öberg Forwards Adam Hansson Axel Hjälm Daniel Hernandez Hampus Öhgren Johannes Övregård Matteus Gavatin Måns Höglin Simon Sundström Tobias Bergfors