Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkommen Samuel Axelson

23 november 2022 15:39

Möt Team Thorengruppens nya eventansvariga Samuel Axelson. I rollen kommer Samuel bland annat arbeta med publikrekrytering och föreningens sportscamps.


Samuel Axelson anställs från och med 1 november som eventansvarig för Team Thorengruppen. I rollen kommer Samuel att arbeta med publikrekrytering och sportscamps.

Genom åren har Samuel haft flera roller i föreningen

Jag började som tränare i föreningens andra lag säsongen 16/17 och var kvar i den rollen över tre säsonger. Därefter har jag hjälpt till i verksamheten på idéel basis fram till januari i år då vi satte igång ett media- & kommunikationsprojekt som ledde fram till den här anställningen.

Ett genuint sportintresse

Jag har haft nöjet att följa denna förening i 7år snart på väldigt nära håll och känner att vi verkligen är påväg åt rätt håll som en förening i stort och det känns som vi hittat en roll för mig där jag är med och hjälper föreningen i rätt riktning och kan göra skillnad med mitt arbete.

Vad kommer du tillföra föreningen?

Vi har haft en väldigt framgångsrik utveckling med sociala medier och där är målet att fortsätta driva på den utvecklingen. Utöver det kommer jag lägga mycket av min tid på att utveckla föreningens engagemang mot barn och ungdomar. Jag kommer att fortsätta utveckla vår campverksamhet samt vara med och driva projekt där vi återaktiverar barn och ungdomar som blivit mer hemmasittandes under pandemin. Vi ska vara en positiv kraft framåt för Umeås innebandy.