Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Stefan Lindberg klar för comeback i SSL

7 oktober 2020 11:20

Ett sent avhopp och två skador på backsidan gjorde att Team Thorengruppens herrar spelade med endast fyra backar i SSL-premiären i helgen. Nu stärks truppen upp fram tills den första december med Stefan Lindberg-Dellsand.


–> Vi hade bara sju backar när vi började säsongen sen har vi ju tappat Adam (Berglund) och när Lidas (Adam Lidgren) och (Victor) Öberg också varit borta har vi känt att vi har behövt förstärka. Nu får vi in en kille med med en jädra massa energi. En bollsäker back som gärna vill spela bollen framåt och vara med i anfallen. Han är ganska komplett som spelare, tuff i närkamperna och har bra skott. Det känns jättebra att hitta en sådan här lösning här i Umeå, säger Janne Lundqvist i TTG:s sportgrupp.

Lindberg-Dellsand debuterade i högsta ligan för över tio år sedan och har där representerat Umeå City, IBK Dalen och Team Thorengruppen. Backen – som normalt huserar i division II och IBK Umeå Norr – har två säsonger tidigare också blivit en liknande "nödlösning" för Thorengruppen.

–> Det är trejde gången nu, det är kul att de tänker på en. Det ska bli kul att kunna hjälpa dem nu, det är inget roligt att springa runt på fyra backar mot Storvreta.

Det handlar om ett korttidskontrakt till den 1 december.

–> I nuläget är det första december som gäller. Jag ska hjälpa dem tills de får tillbaka sin ordinarie trupp, sen ska man aldrig säga aldrig, men målbilden nu är att hjälpa till så länge och få kroppen att hålla till dess.

På söndag tar Team Thorengruppen emot Pixbo på hemmaplan, matchstart klockan 16:00.