Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Wibron inför seriefinal mot Pixbo: "Lite slutspelsfeeling"

13 mars 2022 10:00

En match mellan Team Thorengruppen och Pixbo är alltid något att längta till, och denna match är minst sagt inte ett undantag. I Thoren Arena avgörs det under söndagen vilka som vinner serien och kapten Emelie Wibron har delat med sig om sina tankar om mötet.


Tabellen toppas i nuläget, och som hela säsongen, av Team Thorengruppen och Pixbo Wallenstam. Med två poängs övertag reser nu Pixbo upp till Umeå för att försvara förstaplatsen i en seriefinal. Det är dock ett laddat och revanschsuget TTG som väntar i Thoren Arena.

-Det ska bli kul med toppmatch! Vi har haft en väldigt bra träningsvecka och ser fram emot att få chans till revansch mot Pixbo efter försluten på bortaplan i mellandagarna, säger kapten Emelie Wibron.

Inför matchen har Wibron stor respekt för Pixbo, som stått för en genomgående stark insats.

-De har presterat på en hög nivå hela säsongen. Det är ingen slump att de tappat så få poäng som de har gjort under seriespelet, men jag ser helst att vi återtar serieledningen i helgen.

För att säka tre poäng och serievinsten krävs en hel del av TTG under matchens alla minuter.

-Pixbo släpper överlag in ganska lite mål så det blir viktigt att vi inte sätter oss i en sits där vi tvingas göra fler mål framåt än nödvändigt, säger Emelie. Med det menar jag att vi måste fatta bra beslut när vi själva har bollen för att inte bjuda på kontringar bakåt.

Att det bygger upp för en rysare i Thoren Arena råder ingen tvekan om. Wibron menar att matchen till och med kan bjuda på något litet extra.

-Jag tycker vi har en perfekt avslutning på serien med flera tuffa matcher. Så förhoppningsvis bjuder den här matchen på lite slutspelsfeeling i Thoren Arena redan nu.

Klockan 15.00 blåses matchen mellan Team Thorengruppen och Pixbo Wallenstam igång i Thoren Arena. Se till att säkra dina biljetter till seriefinalen genom den här biljettlänken.