Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 2 matcher

Thomsen ny kompletterar tränarteamet i TTG!

28 juni 2019 12:29
Herr

Patric Thomsen blir ny assisterande tränare i Team ThorenGruppens innebandyherrar. Efter fyra i Iksus organisation kliver han nu in i en helt ny roll tillsammans med huvudtränaren Daniel "Dillen" Jernberg.

  • Det ska bli oerhört kul och jag behövde testa något nytt i karriären, säger 38-åringen.

Han kom till Iksu-damerna 2015 och har under de senaste fyra säsongerna figurerat i en rad olika tränarroller i organisationen i såväl elit- som allsvenska laget. Dessförinnan var han tränare för Huddinges SSL-damer säsongen 14/15 och året innan ansvarig för Täbys damer i allsvenskan. Nu har han tecknat ett 1-årsavtal och ser fram emot att samarbeta med Daniel "Dillen" Jernberg.

  • Jag har alltid gillat hans sätt att leda laget och har alltid velat jobba med honom, säger Thomsen som inte heller lägger så stor vikt vid att han nu efter sex år som damtränare byter till herrsidan.
  • Det tror jag inte spelar någon roll och ingenting som jag reflekterat över, utan jag kommer att vara den jag är och ha samma ledarstil som jag alltid haft, berättar han. Fokus i rollen som assisterande tränare kommer vara tydlig.
  • Jag brinner oerhört mycket för individuell utveckling och videoanalys, det är där jag har mina styrkor. Jag vill också bidra till att ThorenGruppen, som jag tycker har ett spännande lag, ska fortsätta spela den offensiva innebandy som dom gjort under säsongen. Vi ska ha spelare som vågar misslyckas och efter mina sex år i elitlag så tror jag att jag kan bidra med min erfarenhet.