Söndag
09 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 2 matcher
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Tisdag
20 Dec 1 match
Onsdag
28 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match

Daniel Jernberg inför Åkersberga och Malmö i helgen

25 november 2022 12:10

Åkersberga borta ikväll. Malmö hemma på söndag. Vi kollade läget med damtränaren Daniel ”Dille” Jernberg inför helgens två matcher.


Ni slog Pixbo senast - vad tar ni med er från den matchen?

  • Först och främst är matcherna mot Pixbo alltid lite speciella då det troligen är världens två bästa klubblag som möts så alltid kul att spela sådana matcher. Vi förlorade ju bägge seriematcherna mot dom ifjol så det var skönt att vi lyckades vinna mot dom denna gång och att vi är i fortsatt serieledning.

Hur är läget i truppen inför helgens matcher?

  • My Kippilä är fortsatt skadad och tyvärr har Cajsa Alm blivit sjuk så hon missar åtminstone fredagens match men kan kanske vara tillbaka tills på söndag. I övrigt är alla spelare tillgängliga.

Ändrar ni om något i formationerna till helgens matcher?

  • Ja vi ändrar litegrann från senaste matchen, då Cajsa är sjuk kliver Moa in som center där och sen gör Wilma Selin SSL-debut då hon får chansen från start med Kauppi systrarna. Juni Söderqvist kommer in och bildar backpar med Sandra Boric Svärd. Sedan hur vi startar på söndag är ännu inte spikat.

Ni börjar med tabelljumbon Åkersberga borta på fredag kväll. Hur ser du på den uppgiften?

  • Av det jag sett av Åkersberga är det ett lag som spelar ett fyndigt och kreativt anfallsspel och som är vassa i sitt kontringsspel så det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften.

På söndag väntar tabellfemman Malmö hemma. Vad blir viktigt för er där?

  • Malmö är ett lag som blandat och gett en del under denna säsong så svårt att veta vars man har dom? Men när dom är bra är dom riktigt bra, slår man Rönnby med 9-3 så vet man att det finns kvalitet i laget. Så samma sak där som inför matchen imorgon, att vi är ödmjuka inför uppgiften och går in med 100-procentig inställning.