Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Jonas Landström förlänger med Team Thorengruppen

2 augusti 2022 14:25

13 poäng på 24 matcher i vintras. Nu har Jonas Landström förlängt kontraktet med Team Thorengruppen en säsong.

  • Jag trivs otroligt bra i laget och vi har en väldigt kompetent ledning, säger han.

Efter tre säsonger i IBK Dalen återvände norrbottningen Jonas Landström i fjol till Team Thorengruppen, som han representerade 2016-18. Med sin rutin och sin uppoffrande och fysiska spelstil blev han en viktig del av det unga Thorengruppen-gardet, som så när nådde en slutspelsplats i världens bästa innebandyliga.

  • Jag är jättenöjd med säsongen. Vi nådde vårt mål och blev bäst i stan men det var synd att vi missade slutspel med en poäng. För mig personligen funkade det bra. Jag fick den roll jag ville ha och gjorde vad jag skulle göra och vad laget behövde, säger Jonas som noterades för 13 poäng på 24 matcher, fördelat på fyra mål och nio assist. Nu väntar en ny säsong där målet är slutspelsplats och medlet att höja lägstanivån.
  • Vi var mycket upp och ner i matcherna, kan vi sudda bort våra dalar så kommer vi nog kunna ta en slutspelsplats. Den gångna säsongen var riktigt viktig för oss, vi har många unga spelare som fick erfarenhet, fick ta ansvar och tog stora kliv i sin utveckling. Jonas Landström fyller 30 år i augusti men strävar fortsatt efter att bli bättre.
  • Jag vill utveckla allt, behålla fysiken och bli bättre med boll och klubba, säger han. Janne Lundqvist i Thorengruppens sportkommitté är belåten med att ha signat upp Jonas Landström för en säsong till.
  • Han kom in sent i fjol och var framför allt efter jul en av våra bästa spelare. Jonas är allround. Han adderar både fysik och bollvinster till laget samtidigt som han går rakt på mål och gör en del kassar, säger han.