Söndag
07 Apr 1 match

Herrarna med blandade resultat från helgen

1 februari 2021 08:05

Herrarnas lördagsmatch mot Linköping skulle bli både jämn och relativt målsnål. Med 1-1 efter den första (mål av Tobias Bergfors) och 3-2 efter den andra (mål av Hugo Bertilsson) var den tredje perioden som upplagd för drama. Med endast ett mål, gjord av Hampus Öhgren, var ställningen efter fulltid 3-3 inför en förlängning som skulle visa sig bli mållös. Istället väntade nu straffläggning med en första omgång med två målvaktsträddningar. Efter miss från TTG och mål från Linköping skulle istället ge extrapoängen till hemmalaget.

Målskyttar TTG: Tobias Bergfors, Hugo Bertilsson, Hampus Öhgren

Linköping - Team Thorengruppen 4-3 eft. str. (Skott: 27-16)

Regerande mästarlaget IBF Falun skulle visa sig bli en svår nör att knäcka för TTG under helgens andra bortamatch. Trots en målsnål inledning skulle hemmalaget leda med 2-0 efter de första 20 spelade minutrarna. Den andra perioden skulle dock visa sig bli tuff, fyra hemmamål visade sig bli avgörande för matchen och 6-0 var nu ett faktum. Den avslutande perioden skulle dock visa sig bli den bästa av bortalaget då man med två mål och vunnen skottstatistik kunde putsa till siffrorna till 9-2.

Målskyttar TTG: Jonas Svahn, Axel Hjälm

IBF Falun - Team Thorengruppen 9-2 (Skott: 26-22)