Fredag
09 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 2 matcher
Torsdag
30 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Fredag
22 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Torsdag
25 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match

Daniel Jernberg klar som tränare för damerna!

24 augusti 2021 09:00

Nu är det klart vem som blir huvudtränare för de regerande svenska mästarna på damsidan, Team Thorengruppen. Det blir nämligen ett bekant ansikte för TTG-publiken, Daniel "Dille" Jernberg.


Tillsammans med sin bror André Jernberg (som är kvar från förra säsongen och blir assisterande) samt sportchefen Jocke Sjöström (vars roll blir matchcoach) kommer "Dille" alltså att leda de regerande mästarinnorna minst två år framåt.

-> Det är en ära att få träna det här laget. Kvaliteten som finns i laget finns nog inte på något annat ställe i daminnebandy-världen. De är engagerade och lyhörda och de känns jättekul. Vinner man serien och SM-guld så är det svårt att kräva så mycket mer, men för mig som kom in känns det kul att det finns saker att utveckla i spelet. Det är väldigt inspirerande att få jobba med spelarna, många är topp tio i världen, men det är också många lite yngre med mycket talang som kommer underifrån som man vill hjälpa i karriären, säger "Dille".

Sportchefen och tränarkollegan Jocke Sjöström om Jernberg:

–> "Dille" har varit huvudspåret som huvudtränare hela tiden, sen har det varit en liten längre process för att hitta en helheltslösning. Vi har inte haft någon dialog med någon annan tränare jag har hela tiden haft tron på att det skulle lösa sig med honom. Han är extremt kompetent och erfaren. Det känns spännande att han har varit borta från daminnebandyn länge och jag tror att det kan bli en nytändning för honom att ta över dem. Han vill växla upp och spela ännu mer offensiv innebandy och där finns redan en jättebra grund i laget som ledde till guld i fjol och jag tror att det han vill göra blir en nytändning för spelarna också.