Fredag
19 Apr 1 match

Herrarnas ryck räckte inte mot Pixbo

12 oktober 2020 08:30

Ett bra första period och starka perioder i matchen skulle inte räcka, herrarna tappade greppet om Pixbo under söndagen.

En spelmässigt sevärd period skulle ge publiken och tittarna en bra inledning av den första perioden mellan Team Thorengruppen och Pixbo Wallenstam. Två mål för bortalaget och ett för TTG, snyggt av Marcus Berglund gav ställningen 1-2 efter 20 minuter.

Ett tidigt ryck av bortalaget skulle innebära 1-5 och en tung inledning för TTG. En time-out av Daniel Jernberg och Johan Lindgren skulle ge effekt för hemmalaget. Adam Lidgren med ett mål med klubban mellan benen och ett fint skott av Tobias Bergfors gav känning. Trots flertalet farliga chanser var det Pixbo som kunde göra nästa mål till 3-6.

TTG skulle direkt i den tredje perioden ge Pixbo match igen, Daniel Hernandez med 4-6. Olyckligt nog skulle TTG inte orka hålla eller minska avståndet till Pixbo. Med två snabba mål och mindre än en minut kvar skulle Axel Hjälms 5-8 inte räcka för att komma mycket närmare. Två slutliga Pixbo-mål gav slutresultatet 5-10.

Målskyttar TTG: Marcus Berglund, Adam Lidgren, Tobias Bergfors, Daniel Hernandez, Axel Hjälm.

Team Thorengruppen - Pixbo Wallenstam 5-10 (Skott: 37-42)