16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Sundström fick sista ordet

13 november 2018 12:32

Ny tvåpoängare på resandefot under söndagen. Detta efter 4-5 efter övertid i fleminghallen mot FBI Tullinge. Matchhjälte blev Simon Sundström efter hans andra kasse för dagen.

Det började inget vidare och 2-0 i baken redan efter halvspelad första period. En sen reducering, hans första för säsongen genom Johannes Övregård gav hopp inför fortsättningen. Och i den andra så kommer en tidig kvittering signerat Måns Höglin. När sedan TTG-kapten Victor Öberg ifrån nära håll kan trycka in ledningsmålet, så såg det ljust ut.

Hårt straffade

I den tredje så såg det ut som att samtliga poäng skulle följa med hem till Umeå, efter Simon Sundströms första för dagen efter en spelvändning. Men det går fort i innebandy. Och lite ofokuserat försvarsspel gör att FBI Tulle kan inom lopet av minuten trycka in såväl reducering, som även ett kvitteringsmål. Efter tre perioder så var det likaläge och 4-4.

Avgörande kom tillslut

Det skulle sedan dröja i övertidsspelet innan bonuspoängen skulle delas ut. Och det är Simon Sundström som kan trycka in en målvaktsretur. Vi tar tredje raka segern och laddar om inför matcher mot KAIS Mora(torsdag kl 18:30 Umeå Energi Arena VIND) och Salems IF(lördag den 17 november kl 16:00 Skogsängshallen).

FBI Tullinge-Team ThorenGruppen SK 4-5 (2-1, 0-2, 2-1, 0-1) Skotten: 26-28 (6-7, 9-6, 11-11, 0-4) Målen: 1-0 03:33 Rickard Rydell (Anton Andersin, 2-0 09:08 Anton Andersin (Mattias Andersson), 2-1 18:09 Johannes Övregård (Rasmus Andersson), 2-2 21:17 Måns Höglin (Daniel Hernandez), 2-3 27:33 Victor Öberg (Johannes Övregård), 2-4 47:09 Simon Sundström (Daniel Hernandez, 3-4 51:02 Dennis Forsgren (Fredrik Gustafsson), 4-4 52:18 Mattias Andersson (Dennis Forsgren), 4-5 64:07 Simon Sundström (Mathias Hegert). Domare: David Berger och Tobias Berger Publik: 233 i fleminghallen