Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Lördag
17 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Wibron: "Vi är grymt taggade på att avgöra detta redan på onsdag."

12 april 2021 16:00

Under söndagen tog Team Thorengruppen hem den andra vinsten i semifinalserien mot KAIS Mora och har därmed chansen att stänga serien redan på onsdag. Lagkapten Emelie Wibron menar att matchen för att stänga en serie alltid är tuffast, så laget måste prestera minst lika bra som tidigare matcher för att knipa finalplatsen på onsdag.


Semifinalserien mot KAIS Mora har inletts strålande för Team Thorengruppens del. Två spelade matcher har resulterat i två vinster, varav den senaste ägde rum på bortaplan i söndags. Emelie Wibron, lagkapten och målskytt i matchen, menar att TTG har varit starka på många fronter, vilket har bidragit till att de gått segrande ur båda matcherna.

-Vi har varit bra på grundläggande saker hela tiden, som att jobba hårt, vara starka i duellspelet och haft härlig energi på bänken. Det känns som att alla spelade mer avslappnat i andra matchen och skapade farliga lägen framåt hela tiden. Deras målvakt gjorde en grym match, annars hade det kunnat bli ännu större siffror.

Wibron kom tillbaka efter en graviditet lagom till slutspelet, och säger att det känns grymt kul att vara tillbaka på planen.

-Jag har verkligen saknat att få spela innebandy och att få göra det med alla i det här laget.

I söndags gjorde Wibron sitt första mål för säsongen och hennes femma, bestående av Ellinor Berling, Myra Aggestål, Amanda Delgado Johansson och Maja Viström, stod för 4 av 9 mål i matchen.

-Förra matchen var egentligen första gången vi spelade tillsammans i min femma. Jag tycker vi gjorde en ganska bra insats redan då, men ännu bättre nu och det var såklart väldigt skönt för hela femman att vi fick göra flera mål framåt den matchen.

För att stänga semifinalserien på onsdag menar Wibron att TTG måste lägga in en högre växel.

-Vi måste fortsätta sätta grunderna i vårt spel och vara disciplinerade. Det brukar alltid vara tuffast att stänga en matchserie så det kommer krävas en minst lika bra insats av oss igen. Men vi är grymt laddade på att avgöra detta redan på onsdag.

Onsdagens match spelas i Umeå Energi Arena klockan 18.00 och går att se HÄR.