Söndag
21 Apr 1 match

Vinst mot Malmö!

23 oktober 2021 11:40

Team Thorengruppen kammade hem ytterligare en vinst när de besökte Malmö FBC under fredagskvällen. TTG har hittills vunnit alla säsongens SSL-matcher och samtliga med tvåsiffrigt antal mål.

Veera Kauppi inledde matchen i Baltiska Hallen genom ett straffmål, nära följt av 0-2 från Oona Kauppi. Veera Kauppi gjorde ytterligare ett mål innan Malmö reducerade till 1-3. Redan 15.01 gjorde Veera Kauppi sitt tredje mål för matchen. Minuten efter kunde Malmö få in ytterligare ett reduceringsmål, men Maja Viström avslutade perioden med att göra 2-5.

Drygt 8 minuter in i andra perioden gjorde Mathilda Ekenlinde 2-6, sitt första mål för TTG. Malmö följde upp med 3-6. Oona Kauppi gjorde periodens sista mål vilket tog ställningen till 3-7 inför tredje.

Malmö fick in två reduceringsmål tidigt i sista perioden, som skulle visa sig bli en målrik historia. Myra Aggestål gjorde 5-8 följt av 5-9 från Moa Johansson. Malmö stod för 6-9 och efter det gjorde Jonna Stenvall, Oona Kauppi och Mathilda Ekenlinde varsitt mål. Ett sista reduceringsmål hann Malmö med innan Oona Kauppi satte punkt för matchen och tog slutresultatet till 7-13.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 4, Veera Kauppi 3, Mathilda Ekenlinde 2, Myra Aggestål, Maja Viström, Moa Johansson, Jonna Stenvall

Malmö FBC - Team Thorengruppen 7-13