Idag 1 match
21 Apr 1 match

Vinst 4-9 mot Sirius!

31 oktober 2021 13:00

Team Thorengruppens herrar reste till Uppsala för att ta sig an Sirius. De åkte hem med tre poäng och en ny plats i tabellen som serieledare.

Tidigt i första perioden i IFU Arena kunde Hampus Öhgren göra 0-1. Sirius kvitterade men några minuter senare gjorde Jakob Mäkeläinen 1-2. Bara 20 sekunder efter följde Matteus Gavatin upp med 1-3.

Den andra perioden svängde fram och tillbaka. Axel Hjälm inledde med att göra 1-4. Sirius fick in ett reduceringsmål och minuter efter gjorde Matteus Gavatin 2-5. Med fyra minuter kvar av perioden kunde Sirius reducera ytterligare en gång, vilket tog resultatet till 3-5 inför sista.

Spänningen ökade lite när Sirius inledde tredje med att göra 4-5, men mer mål än så blev det inte för deras del. Jakob Mäkeläinen stod för 4-6, följt av två mål från Axel Hjälm. Jonas Svahn gjorde matchens sista mål med en och en halv minut speltid kvar, vilket gjorde att slutresultatet blev 4-9.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Axel Hjälm 3, Matteus Gavatin 2, Jakob Mäkeläinen 2, Hampus Öhgren, Jonas Svahn.

IK Sirius IBK - Team Thorengruppen 4-9