Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 1 match

Måns Höglin förlänger kontraktet

23 april 2020 11:30

Han har stått för 51 poäng på två säsonger för Team Thorengruppen SK i allsvenskan. Men Måns Höglin känner att han kan mer. Nu får han chansen att visa det i SSL. "Det ska bli kul att få kliva upp till SSL, särskilt när man varit med och spelat upp laget dit", säger Måns som förlängt kontraktet med två säsonger.


Det var flera klubbar som var intresserade när Team Thorengruppen värvade Måns Höglin från Granlo 2018, där han hade gjort grymma 47 poäng på 22 matcher i allsvenskan. Två säsonger senare har högerforwarden från Medelpad varit med och fört Thorengruppen till två raka seriesegrar i Allsvenskan, där förstaplatsen denna vår också innebar en entrébiljett till SSL.

-> Jag har trivts väldigt bra i laget och med allt runtomkring men jag har varit lite missnöjd med vad jag presterat på planen. Jag tycker att jag har mer i mig. Jag har inte levererat som jag hade hoppats på, säger Måns som kom fyra i interna poängligan i vintras och som haft ett starkt poängsnitt med nästan 1,2 poäng per match sen ankomsten till Thorengruppen.

Nu väntar alltså spel i högsta ligan för den 20-årige forwardstalangen, något han ser fram emot.

-> Det känns kul och det känns som att vi verkligen satsar när man ser vilka värvningar vi gör. Jag tror vi har väldigt stora chanser att hålla oss kvar till att börja med. Personligen vill jag som sagt visa att jag har en nivå till i mig. Det känns extra kul att gå upp också när jag var med och spelade upp laget, säger Måns som alltså kritat på ett nytt tvåårskontrakt med Thorengruppen.

Sportchefen Jocke Sjöström är mycket belåten över att ha säkrat två nya säsonger med Måns Höglin.

-> Han kom ju till klubben som en statusvärvning i kamp med många mer etablerade klubbar. Måns har gjort en ruskigt bra fysisk resa hos oss och blivit en mycket bredare och stabilare spelare. Vi har varit väldigt nöjda med honom och han har byggt en bra grund för att få ett riktigt genombrott. Jag tror att sista träffen kan komma nu i SSL, säger Sjöström.