Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Thorengruppen Ungdom stegrar uppåt

20 november 2019 10:52

Thorengruppen Ungdom leder Division 2 Norra och är fortfarande med i jakten på slutspelsplatserna i Juniorallsvenskan. Läs vad tränare Patrik Bodén tänker om hösten och säsongen hittills.


I Division 2 Norra fortsätter ni gå som tåget och ligger efter sex matcher på en delad förstaplats med fem segrar och en oavgjord. Hur har hösten varit för laget?

-> Hösten har varit riktigt bra med en stegrande kurva som pekat uppåt. Dessvärre har vi ibland släppt in onödigt många mål vilket vi dock har försökt jobba bort och korrigerat. Nu senast mot Täfteå tyckte jag att vi visade att vi kan anfalla bra och ändå vara tighta bakåt.

Fyra matcher kvar i Division 2 innan jul. Vad är målsättningen med matcherna som återstår?

-> För oss blir det självklart att vinna dessa fyra matcher så vi får ett lungt jullov!

En jämn serie i Juniorallsvenskan där ni just nu ligger på fjärdeplats med nio poäng på fem matcher, tre vinster och två förluster. Hur upplever du serien och er prestation i den?

-> Vi underpresterade enligt mig de två första matcherna då vi trots spelövertag inte lyckades vinna. Men vi försöker påminnas oss själva om att det tar tid att få ihop många bra spelare till ett lag, att alla ska dra åt samma håll. Vi har dock sett och känt att sista månaden har det hänt någonting. Killarna lirar mer avslappnat och börjar komma upp i de prestationsnivåer som vi tycker att de kan och ska ligga på.

Flertalet matcher kvar i Juniorallsvenskans gruppspel innan play-off, regionsslutspel och sedan Innebandyfesten. Hur ska ni fortsätta utvecklas för att ta er vidare till nästa steg hela tiden?

-> Målet kommer att bli att fortsätta hitta glädjen i spelet och sudda bort den pressen av att vi "måste" vinna som har tyngt grabbarna.