Lördag
30 Mar 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 2 matcher
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 2 matcher
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match

Thorengruppen Ungdom stegrar uppåt

20 november 2019 10:52

Thorengruppen Ungdom leder Division 2 Norra och är fortfarande med i jakten på slutspelsplatserna i Juniorallsvenskan. Läs vad tränare Patrik Bodén tänker om hösten och säsongen hittills.


I Division 2 Norra fortsätter ni gå som tåget och ligger efter sex matcher på en delad förstaplats med fem segrar och en oavgjord. Hur har hösten varit för laget?

-> Hösten har varit riktigt bra med en stegrande kurva som pekat uppåt. Dessvärre har vi ibland släppt in onödigt många mål vilket vi dock har försökt jobba bort och korrigerat. Nu senast mot Täfteå tyckte jag att vi visade att vi kan anfalla bra och ändå vara tighta bakåt.

Fyra matcher kvar i Division 2 innan jul. Vad är målsättningen med matcherna som återstår?

-> För oss blir det självklart att vinna dessa fyra matcher så vi får ett lungt jullov!

En jämn serie i Juniorallsvenskan där ni just nu ligger på fjärdeplats med nio poäng på fem matcher, tre vinster och två förluster. Hur upplever du serien och er prestation i den?

-> Vi underpresterade enligt mig de två första matcherna då vi trots spelövertag inte lyckades vinna. Men vi försöker påminnas oss själva om att det tar tid att få ihop många bra spelare till ett lag, att alla ska dra åt samma håll. Vi har dock sett och känt att sista månaden har det hänt någonting. Killarna lirar mer avslappnat och börjar komma upp i de prestationsnivåer som vi tycker att de kan och ska ligga på.

Flertalet matcher kvar i Juniorallsvenskans gruppspel innan play-off, regionsslutspel och sedan Innebandyfesten. Hur ska ni fortsätta utvecklas för att ta er vidare till nästa steg hela tiden?

-> Målet kommer att bli att fortsätta hitta glädjen i spelet och sudda bort den pressen av att vi "måste" vinna som har tyngt grabbarna.