Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Hernandez laddad inför arenapremiär

27 december 2021 12:30

Gameday. Thoren Arena. FC Helsingborg. Daniel Hernandez vet vad som ska göras för att matchen inte bara ska bli ihågkommen som en arenapremiär, utan även som en vinst.


Tre dagar efter jul är det herrarnas tur att spela sin premiärmatch i Thoren Arena. Någon som har sett fram emot och har en bra känsla inför matchen är Daniel Hernandez.

-Det ska bli kul att äntligen få spela i nya hallen så det blir kanon!

Motståndet för dagen är FC Helsingborg, som i skrivande stund ligger två poäng bakom TTG i tabellen.

-Helsingborg som motståndare har genom åren varit väldigt disciplinerade i försvarspelet och har en väldigt stark kontringsinnebandy. I år har de fått några nya spelare så jag har lite sämre koll på dem, säger Hernandez.

Vad som ska göras för att gå hem med tre poäng efter dagens arenapremiär har Hernandez full koll på.

-Vi ska vara noggranna med bollen och inte ge Helsingborg några kontringar. Är vi tighta i försvaret kommer vi vinna denna match!

Innan juluppehållet spelade TTG hem en viktig vinst mot IBK Dalen, en rysare som slutade 5-7 till Team Thoren. Hernandez menar att flera aspekter från derbyt finns med i bakhuvudet inför dagens möte.

-Det vi tar med oss därifrån är att vi var mycket bättre defensivt än tidigare matcher. Man måste jobba i 60 minuter om man vill vinna matcher och det gjorde vi mot Dalen.

Senare i veckan väntar bortamatch då Team Thoren reser söderut och besöker Djurgården på onsdag.

-Det blir en svår match mot Djurgården. De har inte vunnit än och är nog väldigt sugna på att ta tre poäng mot oss. Så det gäller att vara med från start, säger Hernandez.

Matchen mot FC Helsingborg går av stapeln 18.30 och är du inte på plats går den att se här. Onsdagens match mot Djurgården ser du här.