Onsdag
10 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match

Lindström klar för TTG! "Behövde en ny utmaning"

11 maj 2018 13:18

Det är nu klart Markus Lindström väljer att fortsätta sin fortsätta sin innebandykarriär i Umeå och Team ThorenGruppen SK. Han byter därför IBK Dalen och SSL, mot TTG och Allsvenskan. - En högerfattad back som vi haft på radarn under en ganska långt tid, säger Daniel Jernberg. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2019/2020.


Den Härnösandsbördige Markus Lindström blir kvar i Umeå även i fortsättning. Han har tre säsonger bakom sig i lokalrivalen IBK Dalen, och innan dess även gått på RIG. Vilket gör att Markus känner sig hemmastad här i Umeå efter dessa år. - Umeå känns lite som hemma för mig, och jag är numera väl bekant med staden, säger Lindström.

Behövde en nu utmaning 22-åring Markus Lindström som under den gångna säsong levererade 7 poäng (fördelat 4+3). Att byta SSL mot Allsvenskan ser Markus inte som någon nertrappning på hans innebandygärning utan snarare en möjlighet att komma ner till Allsvenskan och samla på sig värdefulla erfarenheter för framtiden. - Jag behövde en ny utmaning och när denna chans dök upp så gick det fort att bestämma mig. Jag ser också fram emot möjligheten att få ett större ansvar och där slutmålet är att vara med och spela upp TTG i SSL igen, Säger Markus Lindström.

Civilekonomstudent med tre år kvar på studierna fortsätter slåedes sin innebandykarriär de kommande två säsongerna hos oss och Team ThorenGruppen SK. Vi hälsar Markus varmt välkommen till oss. En längre intervju med Markus finns att hitta på vår facebooksida.